Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > 121 PLACES DE LA CATEGORIA DE MESTRE/A DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ LLIURE

121 PLACES DE LA CATEGORIA DE MESTRE/A DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ LLIURE

 

 

 

 

Ja estan publicats els resultats de la tercera prova del procés d’oposició de les 121 places de la categoria de Mestre/a de l’Ajuntament de Barcelona, realitzada els dies 2, 3 i 4 de juliol de 2019. Trobareu també la informació a la pàgina web d’oferta pública de l’Ajuntament de Barcelona    (enllaç). 

Us informem que, en el cas de voler presentar una reclamació, el procediment és presentar una instancia genèrica   (enllaç)   sol·licitant la revisió de l’examen i adreçada al tribunal corresponent. També podeu sol·licitar que us diguin la nota que he tret en la 3a prova.

Aquesta instància cal passar-la per registre en el termini de dos dies hàbils (fins 18/07/19) a l’endemà de la publicació. Des d’UGT us recomanem que presenteu i passeu la instància per registre a l’oficina del Consorci d’Educació de Barcelona (l’horari és de 8:30h a 14h) i així la deriven directament. Podeu també presentar-la presencialment a una OAC, però cal tenir presentar que la instància podria tardar uns dies en arribar al CEB.

Tal i com s’especifica a les bases es donarà resposta per escrit.

Des de la secció sindical, seguim pendents del procés i us anirem informant.

Top