Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Publicació a la gaseta la disposició referent a les reduccions de jornada

Publicació a la gaseta la disposició referent a les reduccions de jornada

Com us vam informar a l’assemblea, l’administració volia modificar les compactacions de les reduccions de jornada, per tal que la persona que s’acull a una reducció de jornada per cura del seu fill o filla reduís la jornada en hores treballades i no pas en dies al centre.

Des d’UGT, hem aconseguit que aquesta mesura s’aturi pel curs 2019-2020, així podreu seguir gaudint de la compactació de jornada en cas de reducció i nosaltres com a sindicat seguirem treballant en aquest tema.

Podeu visualitzar la publicació a la gaseta de la disposició transitòria de la circular de les reduccions de jornada i la correcció d’errors en el proper enllaç

GASETA MUNICIPAL

 

Top