Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > HORARIS DE JULIOL – BRESSOL

HORARIS DE JULIOL – BRESSOL

Després de la negativa per part de RRHH de l’IMEB a revisar els horaris de juliol enviats al centres de les escoles bressol, avui la UGT ha denunciat a la Mesa General de Seguiment de Conveni a l’Ajuntament de Barcelona, sobre horaris especials l´incompliment de la reducció horaria al mes de juliol.

Estudiant els casos que ens heu fet arribar sobre aquest tema, el que hem detectat és que, efectivament nosaltres entenem que no és correcte perquè discrimina. Mentre a totes les persones treballadores que fan jornada sencera han de fer 25 hores setmana de treball efectiu, a totes les mares i pares amb reducció per conciliació i les persones que fan les seves substitucions de jornada (quasi 500 treballadors/es afectats/des) se’ls obliga a treballar entre les dues persones 32,5 hores de treball efectiu al centre.

Esperem que reconeguin l’errada i hem demanat que rectifiquin l’abans posible. Continuem treballant.

Top