Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > HORARIS DE JULIOL PER LES PERSONES QUE FAN REDUCCIÓ DE JORNADA – BRESSOL

HORARIS DE JULIOL PER LES PERSONES QUE FAN REDUCCIÓ DE JORNADA – BRESSOL

Ahir ens vam reunir amb l’administració per negociar, entre d’altres temes, els horaris de juliol que han de fer les persones que fan reducció de jornada, tant un terç com la meitat de jornada.
Pel que fa aquestes persones que fan reducció de jornada, tant per les tutores com per les substitutes, els horaris queden establerts de la següent manera:

El personal educador amb reducció de jornada per conciliació, redueix mitja hora diària al juliol i al setembre (fins el dia abans a l’inici de curs amb infants); per tant la jornada d’aquest personal educador queda de la següent manera:

– personal amb reducció d’1/3 jornada (20,5 h/setmanals: 17,5 hores amb infants + 3 hores de gestió)

– personal amb reducció d’1/2 jornada (15 h/setmanals: 12,5 hores amb infants + 2,5 hores de gestió)

El personal que complementa un terç de jornada o mitja jornada manté l’horari que la resta de l’any de 12 h/setmanals i 17,5 h/setmanals respectivament.

En tots els casos, l’hora de dinar no computa com a treball efectiu 

Des de el primer dia, ja sabeu que hem defensat que totes les treballadores i treballadors de l’IMEB es puguin beneficiar de les millores que hem aconseguit en el conveni.
Per tant, no caldria dir, que no compartim el que l’administració ha decidit fer en respecte als horaris de juliol i que va en detriment directa de  les persones que estan en situació de substitució dins de l’administració.

Seguim treballant en aquests i altres assumptes que ens ocupen, gràcies per la confiança!. Davant de noves notícies us les farem saber. 

Top