Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > INFORMACIÓ BORSA DE SUBSTITUCIONS BRESSOL

INFORMACIÓ BORSA DE SUBSTITUCIONS BRESSOL

Avui hem tingut una reunió amb l’administració perquè ens donés informació sobre l’examen que es va fer per accedir a la borsa de treball per fer substitucions a les escoles bressol de l’Ajuntament de Barcelona.

La nota de tall ha estat a partir d’un 5,93 i amb aquesta nota han pogut accedir 462 persones que quedaran endreçades dins la llista per nota,en el cas d’empat, es revisarà el currículum tenint en compte els mèrits aportats.
Podeu consultar els aprovats de la prova de català avui mateix, i les llistes definitives quedaran publicades a finals d’aquesta setmana o principis de l’altra.

Pel que fa a les persones que el curs vinent passen d’estar en situació de substitució a situació d’interinatge, ens han comunicat que encara no es pot saber a partir de quin número de la llista les persones substitutes canviaran de situació; per tant, hem de restar a l’espera.

Si tenim més informació al respecte, us la farem saber.

Top