Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Segona reunió de Negociació Annex Conveni IMEB – 2 d’octubre18

Segona reunió de Negociació Annex Conveni IMEB – 2 d’octubre18

 

 


Segona reunió de Negociació Annex Conveni
IMEB   

 2 d’octubre18

Des de la mesa de negociació de l’IMEB us informem de com estan les negociacions de l’annex:

En primer lloc el passat 25 de juliol vam tenir la primera reunió de constitució de la comissió negociadora i on els sindicats CCOO i UGT vam exposar les demandes que portavem a la plataforma que vam aprovar a l’assemblea el passat novembre del 2016. L’administració va donar resposta a aquestes demandes i quan tinguin l’acta de la reunió us la farem arribar.

El passat dimarts 2 d’octubre vam tenir la segona reunió i l’administració ens va fer la comparativa de la jornada de les educadores de bressol amb la jornada de les 32,5h de la resta de l’Ajuntament tal i com ha quedat després de la reducció horària aconseguida en el nou conveni de l’Ajuntament. Per a l’IMEB fem 2,5h de més, en contraposició a les 16h de més que ens surten a nosaltres. Ens hem emplaçat a revisar els càlculs. D’altra banda, segons l’administració els/les educadors/es de les escoles haurien de poder tenir un descans a mig matí sense la necessitat que això surti reflectit en l’annex tal i com sí surt al conveni de l’Ajuntament. Segons la nostra posició tots els drets laborals han d’estar recollits al conveni i annex. L’altre proposta que ens van presentar és que els sis dies de permís a recuperar es puguin agafar per hores i deixar sense efectes la borsa d’hores dse conveni, evidentment vam estar totalment en contra. 

Per últim ens van informar de:

– els dies addicionals de vacances aconseguits al nou conveni es podran començar a gaudir un cop signem el nou annex i si cal s’acordarà una pròrroga per poder-los gaudir a principis del proper any.

– totes aquelles persones que han causat baixa a l’IMEB ja sigui per jubilació, excedència, etc. cobraran els endarreriments del conveni d’ofici igual que la resta del personal a l’octubre al número de compte on cobraven la nómina habitualment.

Top