Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > ACORD AMB LA GENERALITAT SOBRE L’INCREMENT SALARIAL DEL 1,95%

ACORD AMB LA GENERALITAT SOBRE L’INCREMENT SALARIAL DEL 1,95%

 

Us confirmem que finalment la UGT signarà l’acord amb la Generalitat d’un increment salarial d’un 1,95%. Aquesta incorporació al sou mensual serà també d’aplicació als docents municipals ja que estem homologats en salari als docents de la Generalitat.

Els nostres companys de la UGT Generalitat també estan demanant que se’ls retorni al menys un 10% de la paga del 2013 abans de desembre del 2018. En aquest sentit, com ja us hem informat en altres correus, nosaltres com a docents municipals tenim el compromís per part de l’Ajuntament de Barcelona que se’ns tornarà íntegrament -en concepte de bestreta- una de les pagues que ens van treure al 2013 i 2014. Ara queda per confirmar i negociar quan es farà efectiu.

Restem a l’espera que ens convoquin des de RRHH del CEB per continuar amb les negociacions de l’Annex de Conveni.

Top