Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Oferta Pública Bressol

Oferta Pública Bressol

Donat que darrerament hem tingut moltes consultes referents a les dates de publicació de la convocatòria d’oposicions a educadora d’escola bressol, volem fer-vos saber, que de moment estem esperant notícies de part de l’administració.

De fet, en una primera instància, ens van anunciar que entre l’octubre i novembre es publicarien les bases de la convocatòria. Encara no estem fora de termini, sí que és cert, que mitjançant les direccions de les escoles bressol, l’administració ens va fer saber que era possible que el procés de les oposicions, s’endarreriria uns mesos.
Per tant, seguim a l’espera, tenint en compte que de moment no estem fora de calendari.

En quant tinguem informació sereu les primeres a rebre-la.

Pel que fa a la formació dels casos pràctics d’oposició, inicialment des d’UGT ens vam plantejar treure aquests cursos un cop tinguéssim les bases i el temari concret de la convocatòria. 

Tot i així, si ja coneixeu el format del curs “Escalfem motors” que vam realitzar a l’abril i al juliol del 2018, amb l’objectiu d’anar entrant en matèria, si esteu interessades a fer un de similar, i tenim un mínim d’alumnes, podem organitzar un altre de les mateixes característiques.
Top