Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Tràmits en línia – RRHH CEB

Tràmits en línia – RRHH CEB

 

 

Us informem que des de la web del Consoci d’Educació de Barcelona (CEB) a l’apartat “Professorat i Pas” https://www.edubcn.cat/ca/professorat_i_pas teniu a la vostra disposició diversos tràmits que es poden realitzar directament des de la web amb Recursos Humans.  A l’apartat ”Tràmits i sol·licituds” s’obrirà el desplegable i heu de clicar a “Tràmits en línia amb Recursos Humans”, aquí trobareu els següents tràmits que es poden realitzar.

BORSA OBERTA DE PERSONAL DOCENT PER A CENTRES MUNICIPALS GESTIONATS PEL CEB
La borsa romandrà oberta fins que el nombre de candidats per a l’especialitat convocada sigui suficient per atendre els requeriments dels centres.

https://www.edubcn.cat/ca/professorat_i_pas/tramits_i_solicituds/tramits_en_linia/borsa_municipal_oberta

SOL·LICITUD BAIXA TEMPORAL DE LA BORSA DE TREBALL O COMUNICACIÓ DE DISPONIBILITAT PER TREBALLAR (DOCENTS i PAS)
Omplint el formulari podeu comunicar a RRHH la baixa temporal de la borsa de treball, o l’activació de la disponibilitat quan vulgueu estar en actiu.

https://www.edubcn.cat/ca/professorat_i_pas/tramits_i_solicituds/tramits_en_linia/baixa_temporal_borsa_de_personal_docent

 

COMUNICACIÓ URGENT D’INCIDÈNCIES EN ELS NOMENAMENTS O CONTRACTES
Servei adreçat al personal docent o PAS que havent estat seleccionat per via telemàtica o telefònica per a una substitució o interinatge hagi de resoldre una incidència de caràcter urgent que requereixi una atenció immediata de l’Àrea de Recursos Humans.

https://www.edubcn.cat/ca/professorat_i_pas/tramits_i_solicituds/tramits_en_linia/comunicat_urgent_incidencies_nomenaments

 

COMUNICACIÓ BAIXA / ALTA MÈDICA
S’han d’anar omplint els diferents camps i enviar la foto de la baixa com un arxiu. El document original de la baixa s’ha d’enviar al CEB.

https://www.edubcn.cat/ca/professorat_i_pas/tramits_i_solicituds/tramits_en_linia/comunicat_de_baixa_laboral

SOL·LICITUD DE SERVEIS PRESTATS
Trobareu diferents tipus de certificats que es poden sol·licitar, com ara: de serveis prestats,  serveis prestats a efectes de jubilació, serveis prestats amb especialització i destinació, serveis prestats per Oposicions CCAA, etc. El termini de lliurament és de 10 dies.

https://www.edubcn.cat/ca/professorat_i_pas/tramits_i_solicituds/tramits_en_linia/sollicitud_de_serveis_prestats

 

SOL·LICITUD DADES PER DEMANAR LA PRESTACIÓ D’ATUR 
 

https://www.edubcn.cat/ca/professorat_i_pas/tramits_i_solicituds/tramits_en_linia/demanda_prestacio_atur

 

                                                        

Top