Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Informacions Importants de diverses reunions de la Comissió Paritària CEB juliol18

Informacions Importants de diverses reunions de la Comissió Paritària CEB juliol18

Us fem arribar informacions diverses en les reunions portades a terme aquestes dues últimes setmanes en Comissió paritària de Seguiment.

 

Plantilles docents per al curs 2018-2019

Segons RRHH del CEB -en una reunió mantinguda en Comissió paritària de Seguiment- aquest dimarts 24 de juliol la plantilla es manté gairebé igual, amb una lleugera pujada en alguna especialitat però no gaire significatiu en el còmput total.

Ampliació Borsa de Grau Universitari de la Massana: professor/a arts plàstiques i disseny

  • Ampliació de la borsa per a les especialitats docents convocades. Està previst que les persones aspirants realitzin la prova pràctica corresponent al procés selectiu el dimecres 5 de setembre de 2018. Les entrevistes personals es portaran a terme la setmana del 10 al 14 de setembre de 2018.

Tema bases oposicions. Primària:

  • Al mes de setembre s’acabarà de negociar i tancar les bases de les oposicions.

  • A finals de setembre ha d’estar tot enllestit per tal que es publiquin les bases. La previsió és que la publicació sigui a finals de setembre o ja entrat el mes d’octubre.

ANNEX CEB:

  • Al mes de setembre es continuarà amb la negociació i queda pendent -en la firma- veure com es durà a terme l’aplicació de totes les millores aconseguides en el conveni marc, com ja us vàrem comentar en anteriors comunicats (conciliació familiar, horari, dies festius, permisos i avançament d’una bestreta).

PUJADA SALARIAL:

  • Cobrament de l’increment salarial (II Acuerdo estatal para la majora del empleo público y de condiciones de Trabajo” 09/03/18) amb caràcter retroactiu des de l’1 de gener: del 1’95% (1’75% + 0,20%).

  • El Consorci d’Educació de Barcelona té previst abonar la pujada salarial estatal a la nòmina de setembre i amb caràcter retroactiu des de l’1 de gener de 2018.

 

Top