Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > SIGNATURA PREACORD CONVENI

SIGNATURA PREACORD CONVENI

SIGNATURA PREACORD CONVENI

 

 

 

Us informem que finalment, avui dijous 28 de juny de 2018, després de més de 20 hores de negociació, els tres sindicats majoritaris CCOO,UGT i SAPOL constituïts en plataforma unitària, hem signat amb l’Ajuntament de Barcelona un Preacord de Condicions Laborals, que possibilitarà un nou Acord de Condicions Laborals fins a l’any 2020.

La maratoniana reunió del passat dia 18, i les posteriors negociacions al màxim nivell ens han dut a un escenari global positiu, que ens permet afirmar que aquest és un BON ACORD, i que si bé no satisfà la totalitat de les nostres expectatives, sí que aporta avanços significatius en la recuperació econòmica, la reducció horària i la millora de les condicions laborals de TOTS i TOTES els treballadors i treballadores Municipals.

Top