Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Educació Municipal en LLuita!!! Manifestació 15juny18.

Educació Municipal en LLuita!!! Manifestació 15juny18.

MANIFESTACIÓ
DIVENDRES 15 DE JUNY DE 9 H A 12 H
AMB HORES D’ASSEMBLEA AUTORITZADES
DE PLAÇA URQUINAONA A PLAÇA SANT JAUME

Al conveni laboral de l’ajuntament de Barcelona, que s’està negociant actualment, s’ha pactat una pujada salarial a les categories A1 (PS) y A2 (PT i mestres), de 140 euros i 120 euros mensuals respectivament.

Aquesta pujada no s’aplicarà als docents municipals, al·legant el Pacte d’homologació que es va signar fa 25 anys, i el qual ni el Consorci d’Educació ni l’Ajuntament de Barcelona volen modificar res.

Ara més que mai el nostre col·lectiu ha de mobilitzar-se per reclamar els nostres drets i el que ens pertany.

Les diferències salarials entre el personal municipal i els docents homologats, ambdós dins la mateixa categoria professional, són escandaloses, incrementant-se encara més amb aquesta nova pujada salarial.

UGT va fer l’estudi comparatiu dels sous de les diferents categories i ho va denunciar a l’administració. Iha sigut UGT qui ha dit, en reiterades ocasions, en les diferents taules de negociació QUE SENSE EDUCACIÓ NO HI HA CONVENI.

No és tan sols una qüestió econòmica, sinó de valorar d’una vegada per totes, la feina que fem cada dia a les aules…. “DONAR DIGNITAT A LA NOSTRA PROFESSIÓ”.

Som personal municipal i ens volen deixar fora del conveni laboral, se’ns torna a discriminar  negant-nos el dret a rebre l’increment salarial que ens correspon com a treballadors de l’Ajuntament de Barcelona.

Estem en lluita pels nostres drets!!!

 

Aquest divendres, 15 de juny, de 9 h a 12h, estarem a una manifestació que sortirà de  Pl. Urquinaona i acabarà a Pl. Sant Jaume.

ENS HAN DE VEURE!!!  Anem-hi!!!!! No hi faltis!

 

Us recordem que la manifestació es realitza en hores d’assemblea autoritzada

 I NO ES DESCOMPTARÀ RES als treballadors.

 

 

Top