Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Assemblea Educació 12juny18

Assemblea Educació 12juny18

Assemblea sector educació municipal
Dimarts 12 de juny de 2018
Torn matí: a les 12h
Torn tarda: a les 16:30h
Lloc: Rambla Santa Mònica, 10 (L3 – Drassanes)

 

Com ja sabeu estem negociant actualment el nou conveni laboral amb l’Ajuntament de Barcelona, que serà aplicable a tots/es els treballadors/es municipals. Donada la nostra situació de pertànyer al Consorci d’Educació de Barcelona (organisme que ens gestiona amb la participació majoritària de la Generalitat) i sumant-li un Pacte d’Homologació, de fa 25 anys, provoca que molt del que es negociï quedi vetat per aquest fet.

 

 

És hora de dir prou a l’Administració i recordar-li que som docents municipals! Volem seguir negociant amb el propi Ajuntament les nostres condicions laborals i que no ho deixi en mans de l’òrgan que ens gestiona i que ens ofereix propostes insuficients.

L’objectiu primordial d’UGT Educació és que el nostre col•lectiu no es vegi novament discriminat pel que fa a les condicions -tant salarials com a laborals- de la resta de treballadors municipals.
Per això, la UGT us convoquem a una assemblea, en torn de matí i de tarda, per facilitar la major assistència possible de tot el personal docent municipal. Preguem en feu difusió a les vostres companyes i als vostres companys. És important la vostra presència, ara més que mai!

Assemblea a la seu d’UGT: Rambla Santa Mònica 10, el proper dimarts 12 de juny a les 12h i a les 16:30h.

Som drets, som lluita! Junts fem força! Junts podem aconseguir-ho!

 

Top