Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Curs ofimàtica (del grup C2 a C1)

Curs ofimàtica (del grup C2 a C1)

Si vols presentar-te a la propera promoció interna del grup C2 a C1 aquesta notícia t’interessa!!

 

 

La UGT ha negociat amb el Centre de Formació i consultoria GESEM cursos d’ofimàtica que et serviran per preparar la prova d’ofimàtica pràctica de la promoció interna del grup C2 al grup C1.

Aquest curs consta d’una sèrie d’activitats d’informatives, de formació pràctica amb professorat altament qualificat i exàmens pràctics (creats en base a altres convocatòries ja executades i segons el model utilitzat per l’Ajuntament).

L’empresa GESEM té una alta experiència en cursos de formació amb l’Administració Pública i col•labora amb l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, l’Escola d’Administració Pública…

Aquest curs té una estructura molt clara i exacta i ha estat adaptat a les necessitats i característiques d’aquesta promoció.

 

Si estàs interessat en el curs, omple el FORMULARI i gestionarem la petició d’inscripció.

Una vegada et confirmem que tens plaça en aquest curs t’enviarem la fitxa de l’alumne/a i la forma de pagament. Les places són limitades segons la capacitat de les aules del centre.
Aprofitem per informar-vos que estem preparant un curs de formació amb tot el temari publicat en les bases d’aquesta promoció. En breu us informarem d’horaris, calendari i preus d’aquests cursos.
Amb tota aquests formació que us ofereix la UGT tindreu assolits tots els coneixements per superar aquesta promoció amb èxit.

Desitgem molt bona sort a tot el personal que ha decidit presentar-se!!!
Si vols rebre més informació pots enviar un mail a: auladeformacio.bcn@catalunya.ugt.org

Top