Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > JORNADES PER LA IGUALTAT SALARIAL, UGT Baix Llobregat 22 de febrer

JORNADES PER LA IGUALTAT SALARIAL, UGT Baix Llobregat 22 de febrer

 

El proper dia 22 de febrer és el Dia Internacional per la Igualtat Salarial. Per aquest motiu des de la UGT del Baix Llobregat hem organitzat una jornada de treball amb l’objectiu d’impulsar polítiques per eradicar les desigualtats salarials entre dones i homes, on es visualitzi aquesta problemàtica que desgraciadament s’està consolidant a l’àmbit de les relacions laborals.

A més tot això s’emmarca a l’entorn de la convocatòria de vaga que recolzem des del sindicat pel proper dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones Treballadores, en un marc general on s’incrementen les desigualtats de gènere i la violència masclista amb una insuficient resposta per part de les administracions.

Amb aquesta jornada a la UGT del Baix Llobregat iniciem una campanya reivindicativa demanant polítiques actives per assolir la igualtat de gènere i el reforçament de la negociació col·lectiva per assolir acords en el marc de l’empresa i també sectorialment que ajuden a eradicar les desigualtats. En aquest sentit volem potenciar el desenvolupament dels Plans d’Igualtat i protocols per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a totes les empreses, eines imprescindibles que no s’estan desenvolupant adequadament.

Per això us convoquem el proper dijous 22 de febrer a les 10 hores a la seu del nostre Sindicat Comarcal del Baix Llobregat al carrer del Revolt Negre nº 12 de Cornellà de Llobregat, amb el següent ordre del dia:

10:00.  Apertura jornada. Victoria Corbacho, Secretaria d’Organització UGT Baix Llobregat.

10:15. Presentació ponència Plans d’Igualtat i protocols per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe. Sensi Domínguez Assessora Laboral i Formadora en Polítiques d’Igualtat de Gènere de la UGT de Catalunya.

11:30. Experiències d’aplicació en polítiques d’Igualtat des de la Negociació Col·lectiva. Gemma Saucedo, Secció Sindical UGT d’Aigües de Barcelona.

12:45. Clausura. Carlos de Pablo Secretari Comarcal, UGT Baix Llobregat.

Preguem que confirmeu la vostra assistència al 932 619 009 i demaneu per la companya Pilar Pozo, o simplement escriure al correu. scomarcal@baixllobregat.ugt.or

Top